Cere ofertă
0740000000

Despre noi

Viziunea noastră este aceea de a găsi cele mai potrivite echipamente pentru clienții noștri, prin interacțiune directă și luarea în considerare a celor mai mici detalii necesare în alegerea echipamentului potrivit: locul utilizării, tipul mizeriei, infrastructura necesară debarasării sau încărcării electrice, planificarea reviziilor. Implicarea noastră nu se oprește aici: depunem eforturi mari pentru a sta conectați cu clienții noștri și post-achiziție, prin reacția rapidă a echipelor de service și disponibilitatea de piese și consumabile.

Suntem mândri să spunem ca Green Machines este unul din cei mai vechi producători de măturători stradale, cu o istorie ce incepe in 1964 în Scoția. De atunci, compania a fost un adevărat pionier în dezvoltarea de tehnologii de ultimă oră aplicabile echipamentelor de curățenie stradală, cu unicul scop de a creea cele mai eficiente utilaje de curățenie care să păstreze orașele impecabile. Înclinarea Green Machines către ultimele tehnologii a primit cea mai bună recunoaștere posibilă prin apariția modelelor GM 400 si GM 636 în fimele SF Războiul Stelelor: Amenințarea Fantomei și Men in Black. Nu poți cere mai mult!

OraseCurate.ro

Curățenie urbană
Curatenie urbana - masini de maturat - automaturatoare

Abonare la newsletter

Dacă vreți să fiți informați atunci când mai aducem modele noi de echipamente de curățenie pe piața din România, atunci vă rugăm să vă abonați la newsletterul nostru!